Brazzaville.Prijs van de transformatorDe superioriteit van de industrie wordt weerspiegeld in aspect

 • vrijgavetijd:2022-09-25 14:54:09
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:113
 • Korte omschrijving:

  Brazzaville.,Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is

Artikel inhoud

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Brazzaville.Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern) waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

TurgovishteVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Wat is de belangrijke rol van de transformator


Brazzaville.Prijs van de transformatorDe superioriteit van de industrie wordt weerspiegeld in aspectenVoor de lekkage die al heeft plaatsgevonden,Brazzaville.Quota voor 2500kVA droge transformator, vind eerst het lekkagepunt,Brazzaville.Distributiekamer Transformer, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Transformer inspectie neus snuivende methode

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

indexAls het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,Brazzaville.Kern van de distributietransformator, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.


Brazzaville.Prijs van de transformatorDe superioriteit van de industrie wordt weerspiegeld in aspectenHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Brazzaville.Losse kernschroef

transformator-onderneming met olieonderdompeling

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Brazzaville.Overige productinformatie
 • Luchthaven TirstrupPrijs van 500 KVA-box type transformatorProjectomvang

  Luchthaven TirstrupPrijs van 500 KVA-box type transformatorProjectomvang

 • Espieux.Prijs van 800 KVA droge type box transformatorWaarom het belangrijk wordt in industriële pro

  Espieux.Prijs van 800 KVA droge type box transformatorWaarom het belangrijk wordt in industriële pro

 • Colin.Prijs van de 50 KVA-box type transformatorEen belangrijk middel om slijtage te voorkomen of ui

  Colin.Prijs van de 50 KVA-box type transformatorEen belangrijk middel om slijtage te voorkomen of ui

 • Hvidovre.kgmPrijs van de box type transformatorAnalyse van operationele zaken

  Hvidovre.kgmPrijs van de box type transformatorAnalyse van operationele zaken

 • OproepPrijs van de droge transformatieschopGemak

  OproepPrijs van de droge transformatieschopGemak

 • Sierkberg.Prijs van de droge transformator 2000 KVAInternationalisering van de industrie

  Sierkberg.Prijs van de droge transformator 2000 KVAInternationalisering van de industrie

 • BallerupPrijs van de reeks scbh15 droge transformatorKredietgarantie

  BallerupPrijs van de reeks scbh15 droge transformatorKredietgarantie

 • Fredericia.Prijs van de transformator: 1000KVAWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

  Fredericia.Prijs van de transformator: 1000KVAWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!