San Juan Sacatepequez.Pomp voor boorvloeistofTechnische prestatieanalyse en selectiebeginsel van

  • vrijgavetijd:2022-12-17 10:59:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:239
  • Korte omschrijving:

    San Juan Sacatepequez.,San Juan Sacatepequez.Pomp voor boorvloeistof,   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met o

Artikel inhoud
San Juan Sacatepequez.Pomp voor boorvloeistof,

   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin, enz.

   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.

San Juan Sacatepequez.de pompuitlaat, en de verbindingslijn daarvan moet parallel zijn aan de as van de pompuitlaat) twee opheffende oogschroeven of opheffende platen om de elektrische pomp op en neer te tillen,

   Bij het stoppen van de verrichting van de dompelmestpomp, sluit u de haan van de vacuümmeter en drukmeter en de poortklep op de pijpleiding van de wateruitlaat, en snijd daarna de voeding van de motor af. Als de temperatuur van de omgeving laag is, open dan de vierkante plug aan het onderste deel van het pomplichaam om het resterende water te verwijderen om vorst scheuren te voorkomen. Tijdens verrichting, zal de maximale temperatuur van het lager ℃ niet overschrijden, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

   Beperkt. Volgens relevante materialen, zal de diameter van de waaier na het snijden niet minder zijn dan % van de diameter van de standaardwaaier,San Juan Sacatepequez.Ah mestpomp, anders zal de van de pomp een zeer ongunstige verandering hebben. Na

   Er wordt een grote hoeveelheid smeerolie opgeslagen.


San Juan Sacatepequez.Pomp voor boorvloeistofTechnische prestatieanalyse en selectiebeginsel van



   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste, zoals de dompelpomp kan niet worden gestart nadat deze is ingeschakeld, of het motortoerental kan niet worden gestart nadat de dompelpomp is gestart. Een heel klein wachten

   De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven, is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.

Waar is goedea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,

   Verplaats de zandpompplaats regelmatig. Wanneer de pomp zand op een vaste positie pompt en naar een bepaalde hoogte daalt, tilt u de dompelbare mestpomp op en verplaatst u het naar de aangrenzende positie van de vorige zandpompplaats om zand te blijven pompen, om de zandpompplaats heen en weer voor zandpompen te verplaatsen, zodat het zandpompgebied in dit gebied een honingraat vormt,

blijven gebruiken na onderhoud. Niet direct dumpen


San Juan Sacatepequez.Pomp voor boorvloeistofTechnische prestatieanalyse en selectiebeginsel van



   Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.

Omvang van de producten   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?

   QW (WQ) dompelpomp zonder blokkering moet worden uitgerust met een volledig actieve waterpompschakelkast onder geen uitzonderlijke omstandigheden. Sluit het stroomnet niet direct aan of gebruik de messchakelaar niet om de voeding aan te sluiten om de normale werking van de elektrische pomp te verzekeren.

   In de modderpomp, is de axiale kracht hoofdzakelijk samengesteld uit de drukverschilkracht van het vloeibare effect op de waaier en de zwaartekracht van het gehele rollende deel. De effectrichting van de twee krachten is hetzelfde, en de resulterende kracht is de som van de twee krachten. Als de dompelbare modderpomp met een hulpwaaier is uitgerust, is het vloeibare effect op de hulpwaaier

San Juan Sacatepequez.   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.

   Het bovenstaande is een korte introductie tot het effect en de vorm van schachtafdichting van dompelbare mestpomp. Gebruikers kunnen het geschikte type asafdichting volgens hun werkelijke behoeften kiezen.

   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.

Brazzaville.Overige productinformatie
  • MaesterHydraulisch automatisch hefplatformGebruikelijke fabricageprocesmethoden in de industrie

    MaesterHydraulisch automatisch hefplatformGebruikelijke fabricageprocesmethoden in de industrie

  • OroszlanEenvoudige elektrische liftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

    OroszlanEenvoudige elektrische liftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

  • OroszlanKlim- en hefplatformVervormingscontrole:

    OroszlanKlim- en hefplatformVervormingscontrole:

  • OroszlanMobiele hefplatformliftSamenvatting van het onderzoek naar de aandoening

    OroszlanMobiele hefplatformliftSamenvatting van het onderzoek naar de aandoening

  • OroszlanLift van aluminiumlegering 6 meterMoet geleidelijk worden gelanceerd

    OroszlanLift van aluminiumlegering 6 meterMoet geleidelijk worden gelanceerd

  • Xuanhua.30 meter lifthoge kwaliteit

    Xuanhua.30 meter lifthoge kwaliteit

  • Vogan.Prijslijst van de transformatorTik op het marktpotentieel

    Vogan.Prijslijst van de transformatorTik op het marktpotentieel

  • Brooklyn.Kleine gebogen arm heftruckStraalverdediging

    Brooklyn.Kleine gebogen arm heftruckStraalverdediging

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!