Patzun.Circulerende warmwaterpompWat veroorzaakt abnormale bewerkingsnauwkeurigheid

vrijgavetijd:2022-12-01 09:04:46 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:1797

Kerntips:Patzun.,   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur word

   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, en de site is schoner.

   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.

Patzun.   Het gebruik van de brandcontrolekast kan de werkefficiëntie van de brandpomp verbeteren. De brandcontrolekast kan voldoen aan de s die niet door een enkele brandpomp kunnen worden verstrekt, zoals die van gelijktijdige opstart. In sommige gevaarlijke situaties kan een enkele brandpomp niet aan de behoeften voldoen, en meerdere brandpompen zijn vereist om tegelijkertijd te werken,

   Het, generator en markt gevormd aan het begin van de bouw hebben geleidelijk gevormd

Kwaksan.   Als er abnormaal geluid in de modderpomp is en er geen water is, is het waarschijnlijk dat de apparatuur lucht kan hebben die erin infiltreert wanneer ab

   Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik, anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.

   De twee hebben bepaalde overeenkomsten. Ze zijn allebei onderwaterbaar. Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt de pomp zich in een invasieve staat tijdens het draaien. De dompelmestpomp is een soort dompelpomp, maar over het algemeen zeggen mensen vaak dat de dompelpomp verwijst naar de schone waterpomp, zoals de dompelpomp voor huishoudelijk water en landbouwland irrigatie en pompen


Patzun.Circulerende warmwaterpompWat veroorzaakt abnormale bewerkingsnauwkeurigheid



   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen, kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken,Patzun.Pijpleidingspomplichaam, die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden, en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.

   Echter, met de toename van de pompverrichtingstijd, zal het gepaard gaan met de afname van de pompefficiëntie en de slijtage van stroompassagecomponenten. De ernstigste parameter die de karakteristieke curve van de pomp beïnvloedt, is de slijtage van de pompwaaier. Na de slijtage van de waaier is het equivalent aan de neerwaartse beweging van de pomp H-Q curve, die de stroom en het hoofd vermindert

   Werk, geen lawaai en trillingen, en de site is schoner.

technische dienst   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.

   Het is een hulpmiddel voor controle ter plaatse.

   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, motorvermogen stof, waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.


Patzun.Circulerende warmwaterpompWat veroorzaakt abnormale bewerkingsnauwkeurigheid



   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.

Lijst van installatiematerialen   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.

   Dompelpomp: als naam

   Superieure,Patzun.ISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp, volledige bescherming s, redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.

Patzun.   Redelijk.

   Goederen.

   Waterstroom in het lager beschadigt het lager.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Brazzaville.adviserennieuws
Brazzaville.Laatste nieuws