Garland.Vooruit kleine buis voor tunnelWat zijn de specificaties en afmetingen

vrijgavetijd:2022-12-02 10:12:25 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:193

Kerntips:Garland.,Verwijderingsmethode: de voegpijp zal volgens de specificatie worden ingekort.In de ingenieurspraktijk plaveien sommige

Verwijderingsmethode: de voegpijp zal volgens de specificatie worden ingekort.

In de ingenieurspraktijk plaveien sommige bouweenheden direct de glasvezelvoegpijp na het spuiten van de kleverige laagolie, en de rollen erna. Het effect is goed, en de glasvezelvoegpijp is niet gemakkelijk te zwaaien. Controleer strikt de ingang en uitgang van voertuigen die het mengsel vervoeren,Garland.Steun vooruit kleine buis, te remmen en te dumpen om schade aan de glasvezelvoegpijp te voorkomen; De achterlijm van glasvezelvoegpijp is gemakkelijk oplosbaar in water, en de bouw zal niet worden uitgevoerd in regenachtige dagen of natte wegen; Glasvezel voegpijp wordt gemaakt van voegpijp, die gemakkelijk is om menselijke huid te irriteren. Bouwpersoneel moet beschermende handschoen dragenes; Wanneer de voegpijp wordt gelegd, moet de temperatuur van het wegoppervlak tussen zijn. Daarom zal de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing optreden tussen de smalle twee, die dan wrijving zal genereren. Deze wrijving wordt over het algemeen & quot; oppervlaktewrijving& quot;.

Garland.De voegpijp heeft goede luchtdichtheid, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.

De glasvezelvoegpijp is een stijf product gemaakt van hoge sterkte alkalivrije schilvezel, die door een internationaal geavanceerd fijn breiproces in een mesh basismateriaal wordt gemaakt en oppervlaktebedekt is. De unidirectionele trekbare kunststof voegpijp is een voegpijp gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE) als grondstof, geplastificeerde en geëxtrudeerde plaat, geponst, verwarmd en uitgerekt, geëxtrudeerd en geperst, en dan geponst met regulier gatennetwerk, en dan in lengte uitgerekt. In dit proces bevindt het polymeer zich in een directionele lineaire staat en vormt het een langwerpige reticulaire integrale structuur met uniforme verdeling en hoge knoopsterkte. De treksterkte en stijfheid van de voegbuis worden volledig verbeterd door de heroriëntatie van de oorspronkelijk verstrooide kettingmoleculen in een lineaire staat door het uitrekken.

KeffiNameHet zadelvormige gebogen oppervlak op het hoefijzeroppervlak van de voegpijp en de bovenste en buitenvormen zijn niet goed uitgerust, is het noodzakelijk om een gedetailleerd begrip van de installatiemethode te hebben, zodat deze normaal kan worden gebruikt en de toepassingskwaliteit van de voegpijp kan verbeteren. Tijdens het installeren van Jiangsu akoestische meetbuis, moeten we aandacht besteden aan de oriëntatie van het installatiegat. Zolang het apparaat in een correct gat is geïnstalleerd, kan de Jiangsu akoestische buis normaal in het toepassingsproces worden gebruikt en kan de levensduur van Jiangsu akoestische buis worden verbeterd. Dit is ook de belangrijkste factor in het sollicitatieproces in de toekomst. Als de gatfout in het proces van het apparaat wordt opgescheppd zal de weerstand van Jiangsu akoestische pijp verschijnen in het proces van toepassing, resulterend in zijn schade. Er is een grote relatie tussen de nauwkeurigheid van het gat en de kwaliteit na bouw. In het proces van bouw, is het noodzakelijk om het apparaat volgens het geplande papier te gebruiken, zodat het normaal kan worden gebruikt en de kwaliteit van gebruik kan verbeteren. In het proces van toepassing, omdat er veel Jiangsu akoestische meetpijpen in het proces van bouw zullen zijn. Op deze manier zal het fenomeen van ongelijke spanning worden gevormd. In het proces van toepassing zullen de verschijnselen van conflict en onbruikbaar worden gevormd. Om het fenomeen van het omringen van elkaar te voorkomen, is hetis noodzakelijk om aandacht te besteden aan de methode van het hulpmiddel in het proces van het apparaat, zodat het normaal kan worden gebruikt. De fabrikant van de voegpijp introduceerde dat de productkwaliteit van de voegpijp relatief stabiel is, en wanneer de vorm is voltooid, is het niet gemakkelijk om defecten te tonen. De meeste defecten van de voegpijp verschenen in de proefproductieperiode, en de meeste van hen werden gevormd als gevolg van de onredelijke planningsstructuur van de mal. De fabrikant van de voegpijp zal kort de behandelingsmethoden van defecten als volgt introduceren: rimpelverschijning en behandelingsmethoden. De zogenaamde rimpel verwijst naar dat er een bolle rand op het cirkelboogoppervlak van de voegpijp is, en er is een holle verschijning aan de aangrenzende kant. Dit soort rimpel is meestal in de vorm van scherpe ribbels, waarvan sommige recht aan het mondstuk zijn, en vaak symmetrisch voorkomen aan beide uiteinden van de middellijn, in de vorm van & quot; acht& quot;. Chengdu voegpijpfabrikanten komen meestal voor op het binnenste boogoppervlak, en sommige komen voor op het buitenste boogoppervlak.

?


Garland.Vooruit kleine buis voor tunnelWat zijn de specificaties en afmetingen



Antwoord: het varieert volgens het model en de elasticiteit vanTing pijp, en zijn interne druk kan bar of meer bereiken.

De installatie heeft geen invloed op de kenmerken van de gebouwvoegen pijp zelf; De installatie of voegproces zal het beton niet beschadigen; Permanente afdichting kan worden verzekerd na het voegen; Als er geen lekkage is, is het invoegen niet toegestaan; Ccll-y serie voegpijp: voegpijp één keer niet herbruikbare ccll-d serie voegpijp: meervoudige keren voegen, voegpijp is niet beperkt door tijd. Het is van toepassing op waterdichte verbindingen van metro tunnel en kelder. Als er waterlekkage is, kan voegen in delichaam te vullen en te verzegelen. Het is zeer geschikt om voegbuizen tussen de voegen van nieuw en oud beton te installeren. Verschillende materialen zoals cementslurry, polymeerslurry en polyurethaan chemische slurry kunnen worden geïnjecteerd. Wanneer water in de verbinding doordringt, kan de verbinding worden verzegeld door modder in de pvc-poort of de poort van het lenteskelet op het oppervlak te injecteren. De juiste voegtijd kan na het uitharden van beton worden gekozen. Ook lekvoegen kunnen op deze manier permanent worden afgedicht.

Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Laatste citaatDe plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

In de ingenieurspraktijk plaveien sommige bouweenheden direct de glasvezelvoegpijp na het spuiten van de kleverige laagolie, en de rollen erna. Het effect is goed, en de glasvezelvoegpijp is niet gemakkelijk te zwaaien. Controleer strikt de ingang en uitgang van voertuigen die het mengsel vervoeren, en verbied voertuigen om het overgebleven mengsel op de voegpijplaag te ontwijken, te remmen en te dumpen om schade aan de glasvezelvoegpijp te voorkomen; De achterlijm van glasvezelvoegpijp is gemakkelijk oplosbaar in water, en de bouw zal niet worden uitgevoerd in regenachtige dagen of natte wegen; Glasvezel voegpijp wordt gemaakt van voegpijp, die gemakkelijk is om menselijke huid te irriteren. Bouwpersoneel moet beschermende handschoen dragenes; Wanneer de voegpijp wordt gelegd, moet de temperatuur van het wegoppervlak tussen zijn. Daarom zal de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing optreden tussen de smalle twee, die dan wrijving zal genereren. Deze wrijving wordt over het algemeen & quot; oppervlaktewrijving& quot;.


Garland.Vooruit kleine buis voor tunnelWat zijn de specificaties en afmetingen



Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit,Garland.Fabrikant van holle verankeringen, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

Klik om te bekijkenOnder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdichtstrips het meest representatief. Door de introductie van verzegelende stripproductielijnen uit Japan, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en andere landen, tot nu toe, hebben binnenlandse fabrikanten meer dan verzegelende strip prod geïntroduceerdactielijnen. Naast zuivere rubberen afdichtingsstrips kunnen afdichtingsstrips van verschillende composietstructuren, metaalskelet en verschillende rubbercomposietafdichtingsstrips,Garland.groeten van kleine leidingen, rubber en kunststof composietafdichtingsstrips worden geproduceerd. Momenteel is het algemene niveau van China De productietechnologie van de afdichtingsband heeft in de jaren negentig in principe het niveau van het buitenland bereikt en is uitgegroeid tot een voegbuis. Omdat sommige projecten niet gemakkelijk te detecteren zijn wanneer ze worden vervaardigd, en de kwaliteit van de voegpijp als kanaal voor het testen van instrumenten cruciaal is geworden. Als de kwaliteit van de voegpijp slecht is, dat de kenmerken van dunne pijpwand, staalbesparing ondoordringbaarheid, drukweerstand en hoge sterkte heeft, wordt over het algemeen gebruikt voor nagespanne gereserveerde gaten in voorgespannen structuren. Wanneer de voegpijp wordt gebruikt, kan deze direct aan het wapeningskader worden gebonden. Omdat de voegpijp erg licht is, is het erg handig om te werken. Tijdens de installatie moet echter aandacht worden besteed aan de balans van de as.

De voordelen van de voegpijp zijn als volgt: De ingebedde voegpijp kan met water worden geïnjecteerd door druk ter plaatse om de waterdichtheid van de verbinding te bevestigen. Gronding is alleen vereist wanneer de verbinding water lekt.

Het heeft goede luchtdichtheid, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.

Garland.Lage kosten, geen verlies, vrij van klimaat- en plaatsbeperkingen.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp, glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Brazzaville.adviserennieuws