Alamar.kgmLeidende kleine leiding42Wat zijn de vier belangrijkste technische normen

vrijgavetijd:2023-01-10 12:59:42 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:410

Kerntips:Alamar.kgm,De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Snijden door elektrisch of gaslassen is gemakk

De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk om het omringende oppervlak te beschadigen en lokale verwarming aan het einde te veroorzaken, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

De stabiliteit van de voegpijp is een van de belangrijke factoren om de stabiliteit van de hele funderingsput te controleren. De erectie moet nauwkeurig en in pl zijnplaats, en voorspanning moet worden toegepast in strikte overeenstemming met de ontwerpvereisten. Er moet met name aandacht worden besteed aan de stabiliteit van de diagonale versteviging. Tijdens de diagonale versteviging moet elke schakel van de installatie zorgvuldig worden bediend. Tegelijkertijd moet de staalpurlin zijn stabiliteit, sterkte en vervormingsvereisten tijdens het productie- en installatieproces ook verzekeren. Bovendien, tijdens het hele bouwproces van de funderingsput voegpijperectie tot verwijdering, moet de voegpijp strikt worden gecontroleerd om zijn stabiliteit te verzekeren. Hoe het draagvermogen van palen met voegbuizen in geboorde palen te verbeteren tijdens het boorproces van grote diameter gegoten palen, zal de bodemlaag rond de palen los raken door de roering van de draaikoppen. Daarnaast maakt de wateronderdompeling de bodemlaag die is begonnen los te raken losser. Dit probleem kan effectief worden opgelost door voegen met voegen buizen. Hoe het draagvermogen van palen te verbeteren bij het voegen met voegbuizen?

Alamar.kgmOm de goede vlakheid van het wegoppervlak te verzekeren, moet het wegoppervlak eerst worden geplaveid, en dan moet de Hainan voegpijp worden gleuven en geïnstalleerd. De voegpijp is de voorkeurspijp geworden voor gastransmissie op lange afstand in woonwijken, fabrieken, en heeft geleidelijk de traditionele gegalvaniseerde staalpijp vervangen om de mainstream van de markt te worden. Er zijn veel verbindingsmethoden voor de voegbuis, die volgens de moeilijkheidsgraad van het terrein kunnen worden geconstrueerd. Het heeft een serijslevensduur van jaar, De voordelen van niet gemakkelijk te corroderen hebben de superioriteit van het voegen van pijp in de markt vastgesteld. Vervolgens zal Xiaobian u vertellen over de vijf toepasselijke voorwaarden van de voegpijp.

?

Plymouth.kgmHoe zwaar is een voegbuis?

Als een scheur wordt gevonden, moet het op tijd worden hersteld, anders, wanneer de verbinding wordt vervormd en onderworpen aan waterdruk, zal het vermogen van de voegbuis om externe krachten te weerstaan sterk worden verminderd. Bij het positioneren van de voegpijp moet deze vlak bij de interface worden gehouden en mag de voegpijp niet worden toegestaan om te rollen of te knikken. Als blijkt dat er geen draai is, om één kant niet te verkorten en het waterstopeffect te beïnvloeden. Bij het gieten en stampen van het beton moet het voldoende trillen om te voorkomen dat de slechte combinatie van de voegbuis en het beton het waterstopeffect beïnvloedt. De voegpijpverbinding moet goed worden verlijmd. Als de omstandigheden op de bouwplaats beschikbaar zijn moet de afwijking van de voegpijp worden voorkomen, kan de methode van hete vulkanisatieverbinding worden gebruikt.?

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.


Alamar.kgmLeidende kleine leiding42Wat zijn de vier belangrijkste technische normen



Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

De groeperingstijd kan willekeurig worden geselecteerd; Wanneer het voegen intern onder de werking van geschikte druk wordt uitgevoerd,Alamar.kgmPrijs van geavanceerde kleine leidingen, kan de voegpijpvloeistof de hele pijp gelijkmatig blijven vullen; Het systeem maakt het mogelijk om te voegen onder relatief lage druk; De voegen druk is .-.mpa.

De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk om het omringende oppervlak te beschadigen en lokale verwarming aan het einde te veroorzaken, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

TestmethodeKan de uitrekkingssnelheid van het voegen van pijp worden gedefinieerd?

Er zijn vele vormen van voegbuizen die verbeterd en toegepast kunnen worden. Hoewel het engineering pijpleidingsysteem zeer complex is, kan elk complex pijpsysteem worden onderverdeeld in verschillende relatief eenvoudige individuele pijpsecties door het instellen van vaste pijprekken. Bij het selecteren van de gegolfde voegpijp, kan de vervormingscompensatie van het pijpsysteem volgens deze relatief eenvoudige pijpsecties worden bepaald, om de voegpijp te selecteren.

De voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp, hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, voor de externe druk axiale voegpijp, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.


Alamar.kgmLeidende kleine leiding42Wat zijn de vier belangrijkste technische normen



De voegpijp is opgevuld met de voorlip van het hoefijzer, en de hoogte van het zadelvormige gebogen oppervlak wordt veranderd om de pijpwand langs het nauwkeurige zadelvormige gebogen oppervlak te laten kruipen en glijden.

PrijsEchter, niet alle voegpijpproducten kunnen dit effect bereiken. Sommige inferieure voegen pijpproducten falen niet alleen om het verwachte effect in gebruik te bereiken, maar hebben ook problemen zoals lage voegen efficiëntie, pijpbarst en pijpbuigen, die het voegen effect van de voegen pijp en de vooruitgang van het hele project ernstig beïnvloeden. De kwaliteit van het voegen effect komt van de selectie van hoogwaardige voegen pijpproducten. Shengpeng voegpijp is een goede keuze voor u om voegpijpproducten te kiezen vanwege zijn hoge sterkte, geweldige, eenvoudige verbinding en hoge kostenprestaties! Grouting pijp de voegpijp is een soort geosynthetisch materiaal gevormd door ultrasoon lassen, dat is samengesteld uit een staalplastic samengestelde versterkte riem (ingebouwde hoge sterkte koolstofveerstaaldraad (spanningsmateriaal) en verpakt met polyethyleenhars (beschermend materiaal) en geplaatst onder rechte hoeken aan de vlakke lengte en breedtegraad. Het is een uitgebreid product van bestaande stijve wapening (vlakke staalstrip, geribbelde staalstrip gegalvaniseerde staalstrip, gewapend betonstrip, enz.) en flexibele wapening (polypropyleenstrip, warp gebreide voegbuis, enz.). Vanwege zijn hoge treksterkte, lage verlenging (≤ %) kleine kruip, en sterk in elkaar grijpend en occlusief effect op de grond, kan het de zachte bodemfundering effectief behandelen, de laterale verplaatsing van de grond beperken, de ongelijkheden overwinnensettling van de bodem, verbetert de draagkracht van de fundering aanzienlijk en verbetert de algemene prestaties van de fundering; Het kan wijd worden gebruikt in wegenbouw, spoorwegtechniek, vasthoudende structuur, damtechniek, waterbesparingstechniek en tunneltechniek; Het heeft een opmerkelijk beschermend effect en goede sociale en economische voordelen tegen sleuven en scheuren van stoep.

Chemische voegmaterialen worden hoofdzakelijk gebruikt in waterglas en organische polymeervoegmaterialen.

Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De belangrijkste grondstof is polyethyleen voegen pijp. Het wordt geëxtrudeerd in dunne bladen door een voegpijpextruder, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.

Alamar.kgmTijdens het gebruik van de akoestische pijp, zodat deze normaal kan worden gebruikt en de toepassingskwaliteit van de voegpijp kan verbeteren. Tijdens het installeren van Jiangsu akoestische meetbuis, moeten we aandacht besteden aan de oriëntatie van het installatiegat. Zolang het apparaat in een correct gat is geïnstalleerd, kan de Jiangsu akoestische buis normaal in het toepassingsproces worden gebruikt en kan de levensduur van Jiangsu akoestische buis worden verbeterd. Dit is ook de belangrijkste factor in het sollicitatieproces in de toekomst. Als de gatfout in het proces van het apparaat wordt opgescheppd, zal de weerstand van Jiangsu akoestische pijp verschijnen in het proces van toepassing, resulterend in zijn schade. Er is een grote relatie tussen de nauwkeurigheid van het gat en de kwaliteit na bouw. In het proces van bouw,Alamar.kgmVooruit kleine buis en pijpschuur, is het noodzakelijk om het apparaat volgens het geplande papier te gebruiken, zodat het normaal kan worden gebruikt en de kwaliteit van gebruik kan verbeteren. In het proces van toepassing, omdat er veel Jiangsu akoestische meetpijpen in het proces van bouw zullen zijn. Op deze manier zal het fenomeen van ongelijke spanning worden gevormd. In het proces van toepassing zullen de verschijnselen van conflict en onbruikbaar worden gevormd. Om het fenomeen van het omringen van elkaar te voorkomen, is hetis noodzakelijk om aandacht te besteden aan de methode van het hulpmiddel in het proces van het apparaat, zodat het normaal kan worden gebruikt. De fabrikant van de voegpijp introduceerde dat de productkwaliteit van de voegpijp relatief stabiel is, is het niet gemakkelijk om defecten te tonen. De meeste defecten van de voegpijp verschenen in de proefproductieperiode, en de meeste van hen werden gevormd als gevolg van de onredelijke planningsstructuur van de mal. De fabrikant van de voegpijp zal kort de behandelingsmethoden van defecten als volgt introduceren: rimpelverschijning en behandelingsmethoden. De zogenaamde rimpel verwijst naar dat er een bolle rand op het cirkelboogoppervlak van de voegpijp is en er is een holle verschijning aan de aangrenzende kant. Dit soort rimpel is meestal in de vorm van scherpe ribbels, waarvan sommige recht aan het mondstuk zijn, en vaak symmetrisch voorkomen aan beide uiteinden van de middellijn, in de vorm van & quot; acht& quot;. Chengdu voegpijpfabrikanten komen meestal voor op het binnenste boogoppervlak, en sommige komen voor op het buitenste boogoppervlak.

-prestaties van voegpijp de voegpijp is licht in gewicht, heeft een sterke beetkracht met grond of grind, is zuur-basebestendig,Alamar.kgmFabrikant van holle verankeringen, corrosiebestendig, verouderingsbestendig en gemakkelijk te construeren. Het heeft een hoge treksterkte (- keer hoger dan die vóór het uitrekken) en lage rek (slechts ,% van dat vóór het uitrekken). Het is gemakkelijk om op locatie te snijden en aan te sluiten (polyethyleen touw of drijfstang kan voor verbinding worden gebruikt), en het kan ook worden overlapt (de voegpijp met overlappende gesp is ontwikkeld en kan zonder andere materialen worden verbonden), en het buigeffect tijdens de bouw is klein. De voegpijp heeft echter een lage hardheid, slechte mechanische schadeweerstand, en mechanische littekens zoals krassen en verbrijzelde stenen zullen spanningsconcentratie veroorzaken, die de algemene mechanische eigenschappen van de voegpijp en de voegpijp zal verminderen.

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden, zodat de verbinding in één keer vastzit, waardoor de mogelijkheid van losse vereniging wordt vermeden. De voegpijp heeft de juiste, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen, vibrators, enz. te vermijden.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Brazzaville.adviserennieuws
Brazzaville.Laatste nieuws