TamborilSpuitpijp met stapelbodemSelectie van materialen

vrijgavetijd:2023-02-02 10:21:02 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:482

Kerntips:Tamboril,Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstall

Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek, veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is, reinigt u de gereserveerde groef, en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.

Het is noodzakelijk om de selectie en configuratie van voegbuizen uitvoerig te overwegen, omdat er veel soorten compensatievoegen zijn en de juiste selectie is erg belangrijk. Alleen op deze manier kan het ontwerp van het leidingsysteem veilig, redelijk, zijn de gemeenschappelijke nadelen van de verbindingsmethode van de verbindingspijp, de verbindingsmethode van de bloempijp en de verbindingsmethode van de boorpijp dat de verbindingsmethode gemakkelijk langs de pijpwand overloopt en het verbindingslaageffect slecht is. Deze nadelen zijn vooral prominent bij het gebruik van de drijfmest met goede vloeibaarheid en lange aanvankelijke insteltijd; De voordelen zijn eenvoudige apparatuur en proces, goede flexibiliteit, snelle bouwsnelheid, en meer geschikt voor situaties die een snelle reactie vereisen.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

Stad LigaoEr moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en de krik trekstang (met interne draad aan het einde) wordt vastgedraaid op de draad van de schroefeindstang voor het spannen. Draai na het spannen de moer vast en veranker de wapening. De voordelen van deze voegpijp zijn relatief eenvoudig, glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken,Tamboril32lood kleine buis, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden, waardoor de mogelijkheid van losse vereniging wordt vermeden. De voegpijp heeft de juiste, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand, en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen, vibrators, enz. te vermijden.


TamborilSpuitpijp met stapelbodemSelectie van materialen



De algemeen gebruikte norm voor het voegen van pijp is de binnendiameter van -mm. De wanddikte van de pijp heeft weinig effect op de geluidsoverdracht, dus is er over het algemeen geen noodzaak om de dikte van de pijpwand te beperken. Echter, vanuit het perspectief van het besparen van staalverbruik, is het OK als de pijpwand de zijdelingse druk van nieuw beton kan dragen, niet noodzakelijkerwijs hoe dikker hoe beter.

Grondingsparameters zoals voegen druk en wapeningsstraal kunnen worden bepaald door veldtests volgens geologische omstandigheden en technische vereisten. Groutinggaten zijn over het algemeen gerangschikt in een gelijkzijdige driehoek of rechthoek op het vlak. De versterkingsstraal van inklapbare loes is over het algemeen .-.m, en de versterkingsdiepte is over het algemeen -m. Het voordeel van silicatiemethode is dat de voegen sterke doorlatendheid heeft en de vervorming van de fundering snel kan beëindigen; Het is niet giftig, vervuilt het milieu niet en is goedkoop, dus het wordt veel gebruikt.

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden, zodat de verbinding in één keer vastzit, waardoor de mogelijkheid van losse vereniging wordt vermeden. De voegpijp heeft de juiste, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand, en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen, vibrators, enz. te vermijden.

Gratis raadplegingDe samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.

Grouting pijp grouting pijp fabrikant klem type grouting pijp grouting pijp prijs grouting pijp spot grouting pijp specificatie grouting pijp model grouting pijp grondstof voor grouting pijp grouting pijp wordt verwerkt door gelaste pijp of spiraalvormige stalen pijp, en voegen pijp verwerkt door naadloze stalen pijp is over het algemeen zeldzaam in de markt. De redenen zijn als volgt: ten eerste, in termen van prijs, over het algemeen, de kosten van het voegen van pijpen gemaakt door lassen zijn relatief laag wat gemakkelijk is voor kopers te accepteren. De kosten van binnenlandse producten gemaakt van spiraalstalen buizen en naadloze stalen buizen zijn te hoog. Ten tweede, in termen van verwerkingstechnologie, zijn gelaste buizen relatief gemakkelijk te verwerken, en de vereiste apparatuur is relatief eenvoudig. Als spiraalstalen buizen en naadloze stalen buizen worden verwerkt, is het proces relatief complex. Het productieproces en de kenmerken van klem omlaag voegen pijp klem omlaag voegen pijp is een soort voegen pijp. Omdat alleen professionele hydraulische klemmen nodig zijn voor de verbinding, wordt het ook algemeen genoemd klem down voegen pijp. De klemvoegpijp heeft de volgende kenmerken: de verbinding van de voegpijp is eenvoudig, zolang de hydraulische klem voor aansluiting vereist is. De voegpijp heeft verbindingen aan beide uiteinden van de klem type voegpijp, die de mogelijkheid van losmaken vermijdt en een goede seismische weerstand heeft. Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik vande pijpen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp, wordt de wapening vervormd of botst waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.

Het zadelvormige gebogen oppervlak op het hoefijzeroppervlak van de voegpijp en de bovenste en buitenvormen zijn niet goed uitgerust, wat wordt veroorzaakt door de Chengdu voegpijpfabrikant s het niet glad maken (plat maken) van de voegpijp langs het hoefijzeroppervlak.


TamborilSpuitpijp met stapelbodemSelectie van materialen



Het zadelvormige gebogen oppervlak op het hoefijzeroppervlak van de voegpijp en de bovenste en buitenvormen zijn niet goed uitgerust, wat wordt veroorzaakt door de Chengdu voegpijpfabrikant s het niet glad maken (plat maken) van de voegpijp langs het hoefijzeroppervlak.

Variabele kostenTijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Wanneer er geen speciale eisen in het ontwerp zijn, mogen de niet voorgespannen leden niet minder zijn dan % van de ontworpen standaardwaarde van de druksterkte van betonkubus en mogen de voorgespannen leden niet minder zijn dan % van de ontworpen standaardwaarde van de druksterkte van betonkubus.

Uit het onderzoek blijkt dat de wrijving tussen de voegbuis en de bodem ook sterk gerelateerd is aan het watergehalte en de compactheid van de bodem. De voegpijp zelf heeft een patroon, en is ook een raster als integraal geoversterkt materiaal, dus de wrijving tussen de voegpijp en het medium is zeer groot; De voegpijp heeft ook een grote treksterkte, een grote vervormingsmodulus, en de versterking is stabiel en uniform, die goede resultaten in een korte tijd kan zien. Uit het experiment kan worden gezien dat de maaswijsteringsprestaties van de voegpijp beter zijn dan het strookversterkingsmateriaal wat de stabiliteit van het project verhoogt; De voegpijp is vooral geschikt voor de bouw van hogesnelheidssnelwegen, omdat de werkingskracht van het heen en weer verkeer op de grond zeer groot is,Tamborilgroeten van kleine leidingen, en de voegpijp de spanning kan delen, de vervormingsmodulus van de grond kan verhogen, effectief de sterkte van de grond kan verbeteren,TamborilNaadloze pijp groeven, en het effect van het stabiliseren van het project en langdurig gebruik bereiken.

TamborilDe voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Het heeft goede luchtdichtheid, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Brazzaville.adviserennieuws